Vidíme, že myslíš na všechny případy. Pyro d'Italia je totiž skutečný dělník palu. Nejvíc vyniká v italské kuchyni, ale hodí se i na toasty a neuděláš chybu, ani když k ní zakousneš svou oblíbenou uzeninu nebo v ní smočíš chipsy. Je to teda univerzální chilli omáčka, kterou můžeš rozzářit jakékoliv jídlo. Neobsahuje žádné živočišné produkty.
Univerzální chilli omáčka z papriček cayenne a naga jolokia
Pyro d'Italia je zeleninová chilli omáčka mírné pálivosti. Spaghetti, pizza nebo bruschetta si s ní rozumí přímo nadpozemsky, ale díky své jemné chuti je ideální i jako základ pro další vaření. Protože není nijak brutální, je vhodná i pro civilisty.
Jak s ní nakládat?
Před použitím pořádně zatřepej s lahvičkou, aby se pálivá omáčka promíchala. Aby ti vydržela co nejdéle, tak ji po otevření skladuj v chladu a temnu, a to maximálně 12 měsíců od data výroby. Taky udržuj závit čistý a nevkládej nic do lahve.
Složení omáčky:
celer, mrkev, cibule, rajčatový protlak, voda, ocet, sušené a čerstvé chilli papričky, sůl, česnek, koření
Objem: 180 ml